Detroit.Bouw en productie van koude opslagHuidige situatie en ontwikkeling van technologie

vrijgavetijd:2021-11-28 22:11:14 Post gebruiker:632HP195506591 Paginaweergaven:127

Kerntips:Detroit.,Isolatie van de vloer van de middelgrote koude opslag de structuur van de middelgrote koude opslag is wat we vaak het op

Isolatie van de vloer van de middelgrote koude opslag de structuur van de middelgrote koude opslag is wat we vaak het oppervlak noemen, dat wil zeggen, de bovenkant en wand zijn gemaakt van kleur staal plaat /roestvrij staal met een passende dikte van polyurethaan en andere isolatiemateriaal, terwijl de grond apart moet worden geïsoleerd. Op dit moment zijn de gemeenschappelijke activiteiten op de markt: het leggen van de grond met XPS geëxtrudeerd karton, het leggen van vochtbestendige en stoomisolatiematerialen SPS boven en onder de geëxtrudeerde plaat, respectievelijk het gieten van beton of versterkt beton.

Tijdens het gebruik van koude opslag moet aandacht worden besteed aan de botsing en kras van het opslaglichaam om te voorkomen dat de opslagplaat onder druk wordt gezet en corrosie optreedt, hetgeen de plaatselijke thermische isolatie van het opslaglichaam ernstig zal verminderen.

Detroit.voldoet de locatie van de eenheid aan de relevante voorwaarden? Of de warmtedissipatie en de lengte van de pijp aan de eisen kunnen voldoen.

Het diepvriesmagazijn is eenvoudig te laden en te lossen. Alle platen en muren van het diepgevroren magazijn worden geproduceerd door gietvormen. U kunt tientallen miljoenen producten kiezen. Professionele koude opslag installatie, installatie van koude opslag, koude opslag koeling bouw, bewaring van fruit koud opslag, medische koude opslag en transactieveiligheid zijn gegarandeerd. Door middel van interne convex groove verbinding, laden lossen en behandeling zijn handig. De installatieperiode is kort. Kleine en middelgrote koude opslag kan worden geleverd in - dagen,Detroit.Kleine installatieprijs voor koude opslag,Detroit.Koudgebergte bevroren producten, Het bibliotheeklichaam kan worden gecombineerd, gescheiden of verhoogd of verlaagd naar gelang van de behoeften van de gebruikers.

Petropolis.Bij het gebruik van de koude opslag, proberen om de grond schoon en professioneel koude opslaginstallatie te houden,

Als koelmiddel laat het verdampen onder lage druk en mechanische omstandigheden om de warmte in de opslag te absorberen, zodat het doel van koeling wordt bereikt.

Indirecte koeling is dat de lucht in het magazijn door de ventilator in het koelapparaat wordt gepompt. De lucht wordt geabsorbeerd door de verdampingsleiding die in het koelapparaat cirkelt, en kunnen schadelijke gassen zoals koolstofoxide uit het magazijn brengen tijdens de opslag.


Detroit.Bouw en productie van koude opslagHuidige situatie en ontwikkeling van technologie



Het warenhuis is een opslagplaats onder ; de zon kan niet recht zijn. De vochtigheid is % % relatieve vochtigheid, plafond, ventilatie, desinfectie en epidemische preventie van het magazijn. Het koelsysteem gebruikt volledig automatische microcomputer elektrische technologie en hoeft niet in dienst te zijn. Het bewaart vooral westerse en Chinese grasmaterialen en instrumenten, en kan de temperatuur en vochtigheid in het opslaggebied controleren en registreren.

De koelkamer met hoogspanningskast en distributiekast moet voorzien zijn van speciale gereedschappen en bescherming voor hoogspanningswerking.

De machinekamer van het ammoniakkoelsysteem moet zijn uitgerust met een uitlaatinrichting; De uitlaatventilator moet anti-motor gebruiken. Wanneer de stroomvoorziening wordt onderbroken door onverwachte koeling, moet hij in staat zijn de betrouwbare stroomvoorziening van de uitlaatventilator te waarborgen. De overdrukbeveiliging van de uitlaatventilator moet op het signaalalarmsysteem worden toegepast zonder de uitlaatventilator direct te stoppen. De button box van de uitlaatventilator moet worden verborgen in de muur buiten de ammoniakcompressorruimte.

Afdeling beheer --vloerinstallatie van koude opslag: eerste verdieping van de vloer, dan de vloer installeren, een prachtige vloer selecteren en het op een opvallende plaats zetten, en een goede job doen in de vloer en verdamper drainage systeem.

Tijdens de vroege werking van de koeleenheid, zorgvuldig de olieteruggave van de compressor observeren en het schoon houden. Als blijkt dat het olieniveau niet schoon genoeg is of het olieniveau daalt, vervangen door nieuwe olie in de tijd, om slechte compressor te voorkomen en de levensduur van de compressor te verminderen.

Langdurige continue werking zal echter onvermijdelijk leiden tot veroudering van de apparatuur, dus een redelijk onderhoud is bijzonder belangrijk.


Detroit.Bouw en productie van koude opslagHuidige situatie en ontwikkeling van technologie



Tijdens de installatie van de polystyreenopslagplaats wordt de Perpendulaire Fout van de wandplaat gecorrigeerd terwijl de bovenste opslagplaat is geïnstalleerd. De lengte van de bovenste opslagplaat moet mm korter zijn dan het oppervlak van de wandplaat. Na de installatie van de bovenste opslagplaat moet de mm-opening met schuimmateriaal worden gemarkeerd om de afdichting van het opslaglichaam te waarborgen.

BereikDe structuur van de hedendaagse koude opslag is in de ontwikkeling van de geprefabriceerde bouw koude opslag. Het wordt gemaakt in geprefabriceerde onderdelen van koude opslag, met inbegrip van stoom barriere en warmte isolatie plaat om de montage ter plaatse te verzekeren. Het voordeel is dat de projectbouw handig, snel en verplaatsbaar is, maar de projectkosten zijn relatief hoog.

Regelmatig bijhouden of de aansluitpijpen op de aansluitende leidingen en kleppen van de koeleenheid stevig zijn en of er koelvloeistof lekt. De methode voor lekdetectie is: dipspons of dun weefsel met detergent en schuim, dan het gelijkmatig aanbrengen op het gebied om te worden gedetecteerd en te observeren voor een paar minuten. Als er water lekt, zullen er bellen verschijnen. Markeer het lekkende gebied en trek het aan of gas snijdt het.

De totale bouwprestaties van het koelopslagproject zijn in gebruik genomen en de levensduur kan tien jaar bereiken.

Detroit.Wat moet worden overwogen bij het bouwen van een koude opslag? In deze aspecten is de koeling van levensmiddelen een systematisch project van kunstmatige koeling om de kwaliteit van de levensmiddelen te waarborgen en het verval van levensmiddelen in een omgeving met lage temperatuur te verminderen. De koeltechniek heeft invloed op het ontwerp van de koeling, voldoet aan de behoeften van koeltechniek, gemakkelijke productie, energiebesparingen en kostenbesparing. Welke problemen moeten worden overwogen bij de bouw van voedsel koude opslag?

Om de veiligheid van de constructie en de koude opslag te waarborgen moet de spanwijdte tussen de bovenste opslagplaten (hefbomen) voldoen aan de volgende bepalingen: de polystyreen bovenste opslagplaat (mm dik) heeft een zeer grote tijdspanne van M, en de polyurethaan bovenste opslagplaat (mm dik) heeft een spanwijdte van m.

De kookmaterialen en levensmiddelen die in het diepvriesmagazijn worden gekoeld, bevatten een bepaalde hoeveelheid vet, eiwit en zetmeel. Het bestaan van deze voedingsstoffen zal vormen en bacteriën vermenigvuldigen en groeien in grote aantallen. Om goed werk te kunnen verrichten bij het hygiënisch beheer van koude gebieden en de koelkwaliteit van voedsel- en kookgrondstoffen te waarborgen, is het noodzakelijk regelmatig hygiënische desinfectie van koude gebieden uit te voeren.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Detroit.adviserennieuws
Detroit.Laatste nieuws